Spørgsmål om Udlejning

 

Q: Hvad er din afbestilling politik?

A: Kunden har fortrydelsesret indtil det har modtaget varen (hvis der er flere leveringsdatoer i den samme ordre, gælder den tidligste dato som kontraktleveringsdato) . Udlejningspris og depositum vil blive leveret tilbage.

 

Q: Hvor ny er dit udstyr?

A: Alt vores udstyr er i ny eller let-brugt stand. Det kontrolleres for slitage ved hver aflevering og hvis det ikke ikke er pænt og funktionsdygtigt, vil vi erstatte udstyret. Vi køber kun højkvalitet udstyr fra kendte producenter. Vi holder øje med evt. tilbagekaldelser og advarsler fra forbrugerrapport hjemmesider. Dit barns sikkerhed er vores primære bekymring. 

 

Q: Installerer du autostole? 

A: Da MUU er en web-shop, kan vi desværre ikke installere en autostol for dig. Vi vil dog give dig udførlige instruktioner (personlige råd og manualer).

 

Q: Hvad er betalingsprocessen? 

A: Alle betalinger skal foregå via vores hjemmeside, www.muu.dk. Der er et bredt udvalg af betalingsmetoder.  

 

Q: Hvad er minimum lejeperiode? 

A: Du skal betale for mindst en fem-dages lejeperiode af udstyr.


Q: Kan vi afhente det lejede udstyr? 

A: Du er velkommen til at afhente lejet udstyr på vores lager. Ring venligst til os for at arrangere tid. Vi er beliggende på Holsteinsgade 24, Østerbro, 2100 København.


Q: Jeg har brug for noget, der ikke er på hjemmesiden? 

A: Vi vil være glade for at imødekomme specielle ønsker, hvis varen er tilgængelig. Send venligst en anmodning i forvejen per e-mail til info@muu.dk. 


Q: Hvor lang tid i forvejen er jeg nødt til at lave en reservation? 

A: Det er bedst at lave din reservation så tidligt som muligt. Din ordre er afhængig af hvilket udstyr er til rådighed på lager. For ”sidste minut” udlejning vil vi gøre alt hvad vi kan for at imødekomme dine anmodninger. 


Q: Hvordan rengøres dit udstyr? 

A: Vi bruger ikke-giftige rengøringsprodukter for at opnå rent, hygiejnisk, og sundhedsbevidst udstyr til din baby. Lagner og andet linned er hvidvasket i varmt vand med duftfri vaskemidler. Alle produkter er rengjort efter hver udlejning. 

 

Q: Får jeg det der er afbildet på hjemmesiden?

A: Ja, du får det produkt, du har set på vores hjemmeside. Men, udstyret kan være i andre farver, eksempelvis blå i stedet for sort. 

 

Q. Hvad er jeres retningslinjer for refundering? 

A. Refundering for tidlig afslutning af leje vil blive ske med 50% af den resterende ubrugteleje, minus leveringsgebyr og faktisk forbrugt lejedage.  Hvis du på noget tidspunkt ikke er tilfreds med en vare, bedes du kontakte os så hurtigt som muligt, og vi vil arbejde på en hurtig løsning.  

 

Q: Køb af Babyudstyr?

A: Hvis du har lyst til at købe nogt af vores babyudstyr, kontakte venligst info@muu.dk.


Q: Har du stadig spørgsmål?

A: Send os venligst dine spørgsmål via e-mail til info@muu.dk.

 

Q: Hvordan kan jeg afbestille min ordre?

Afbestilling skal fremsendes via e-mail info@muu.dk med mærket ”Afbestilling”. Her skal bestillingstidspunkt samt ordrenummer fremgå.


HjemHjem